A rajongók könyörögnek a Gossip Girl sztárjának, hogy ijesztően perverz módon kémkedjen utánuk

tk3s 20180905 zaf ny1 130

A Netflix igen rövid idő alatt elérte, hogy két netes őrület is kialakuljon két különböző műsora körül. Az egyik a Bird Box című film volt, melyben Sandra Bullock volt a főszereplő. A történet szerint valami fura izé tizedeli a lakosságot, de csak azt öli meg ez a valami, aki ránéz. Bullock karaktere rájött a trükkre, hogy bekötött szemmel mászkálva nincs veszélyben az élete. Így, vakon ment el a gyerekeivel egy biztonságosnak mondott helyre. A lényeg, hogy ebből lett egy netes kihívás, a #BirdBoxChallenge, ami arról szólt, hogy az emberek bekötött szemmel csináltak dolgokat, majd levideózták és feltették a netre. Mivel nem épp veszélytelen forgalmas úton bekötött szemmel közlekedni, illetve leesni egy mozgólépcsőn, mert nem látjuk, hogy hova lépünk, ezért a Netflix közleményben kért meg mindenkit, hogy ha lehet, akkor ne vegyen részt a kihívásban.

És akkor most itt van a You című sorozat. Ebben szerepel a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley, akinek a karaktere összejön egy lánnyal. Mintha az Isten is egymásnak teremtette volna őket… Mint kiderül, a megismerkedésük, hogy ugyanazokat a dolgokat szeretik, és így tovább, egyáltalán nem véletlen. A srác kémkedett a csaj után, mindent megtudott róla, majd úgy alakította a dolgoakt, hogy belé szeressen, a barátait, akik kicsit is furának találták ezt a hihetetlen egymásra találást, azokat meg megutálja. Nagyjából erről szól a sorozat. Ezt látva nagyon sok rajongó van úgy, hogy

bárcsak Penn Badgley ilyen ijesztően perverz módon kémkedne utánuk.

A színész viszont nyomatékosan kéri, hogy senki se kérjen tőle ilyet. Ennek több oka is van. A sorozatban megformált karakter egy gyilkos. Senki nem akarhatja, hogy egy gyilkos legyen folyton a nyomában. Ezt maga válaszolta az egyik twitteren írt üzenetre.

Rajongó: Rabolj el, kérlek!

Penn Badgley: Kösz, de inkább nem.

Valaki azt írta, hogy konkrétan az az ijesztő, hogy ennyi ember beleszeretett ebbe a perverz karakterbe. Badgley erre azt írta, hogy minden motivációja megvan hozzá most már, hogy a második évadot látva senkiben se ébredjenek romantikus gondolatok az általa alakított srác iránt.

A színész még szeptemberben mesélt róla, hogy milyen volt, amikor a rajongók molesztálták.

(daily dot)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...