Tavaly Oscarra jelölték, idén Barbie babát fogja alakítani élőszereplős filmben

tk3s iimages sl queen of scots 010

Érdekesen alakul Margot Robbie karrierje. A 28 éves, ausztrál színésznőt tavaly az Én, Tonya című filmért Oscarra jelölték. Ha ön azt gondolta, hogy Robbie karrierjében ezentúl már csak merész és mélyenszántó művészi alkotások kaphatnak helyet, akkor tévedett: most jelentette be a Warner Bros., hogy megállapodtak a Mattel játékgyárral, hogy élőszereplős filmet készítenek Barbie babáról. A főszereplő pedig Margot Robbie lesz.

Robbie annyira benne van a projektben, hogy nemcsak színészként, hanem producerként is dolgozik majd a vállalkozás sikerén a Variety honlapján megjelent hírek szerint. Elég hangzatos filozófiát is körítettek a Barbiefilm köré, ahogy Céline Dion babaruhával hozta el a forradalmat, Margot Robbie is úgy csinál ebben a nyilatkozatában, mintha a játékbabás mesefilm hatalmas kulturális mérföldkőnek számítana az emberiség történelmében:

A játék Barbie-val az önbizalmat, érdeklődést és kommunikációt segíti elő egy gyermek önfelfedezése során. A márka majdnem 60 éves története alatt Barbie mindig is erőt adott a gyerekeknek, hogy ambiciózus szerepekben képzeljék el magukat királykisasszonytól elnökig. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt a szerepet és egy olyan film producere lehetek, amelyről hiszem, hogy hatalmas pozitív hatása lesz a gyerekekre és a közönségre az egész világon mindenütt.

Természetesen az ember egyelőre úgy képzeli el az élőszereplős Barbie-filmet, hogy olyan lesz majd, mint a következő klip, csak másfél órára elnyújtva és az Aqua énekesnője helyett Margot Robbie-val a főszerepben.

Mellesleg annyi Barbie-babává műtött nő van a világon, hogy reméljük, közülük egy-kettőnek adnak majd valami mellékszerepet a filmben. Vagy legalább a parodisztikusan eltúlzott Barbie-sminkben előadó Trixie Mattelt bevehetnék egy szám erejéig.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...