Kim Kardashiannek bebörtönzött emberek százai írnak levelet minden nap

GettyImages-1068455876

Még 2018 nyarán volt hír, hogy a relityceleb leült Donald Trumppal beszélgetni a börtönök megreformálásáról. Az egész ügy onnan indult, hogy Kim Kardashiant nagyon megérintette annak a 61 éves dédnagymamának a története, aki már 21 éve ült börtönben kábítószeres bűncselekmény miatt. A realitysztár arra szerette volna megkérni az Egyesült Államok elnökét, hogy kegyelmezzen meg az életfogytiglanra ítélt nőnek.

Kardashian hónapok óta dolgozott azon, hogy beszélhessen Trumppal. A Twitteren említette meg a történetet, majd megtalálta Ivanka Trumpot, később pedig végre az ország vezetőjével is beszélhet a Fehér házban. A személyes találkozó jól sikerült, annyira, hogy Kardashian elérte célját: a nőt szabadon engedték.

Ezt követően egy 30 éves férfit akar kihozni, akit szintén életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek, mert kokaint birtokolt. Chris Young a komplett húszas éveit rács mögött töltötte. Legutóbb Cyntoia Brownon segített a celeb és csapata, akit 15 év után mentettek fel a börtönbüntetés alól.

Az esetek után Kim Kardashian minden nap százával kapja a bebörtönzött emberektől érkező leveleket. Mindegyikük a segítségét kéri. Ő lett a bebörtönzöttek jótündére. Állítólag beceneve is lett. A rabok úgy hívják:

A börtönreform hercegnője.

(TMZ)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Pompejinél turistásabb rom nincs, mégse lehet otthagyni

Biztos sokan vannak, akik azt mondják, hogy hagyják őket békén az ókori romokkal, múzeumokkal és hasonló, fontosnak kikiáltott turistalátványosságokkal. Persze, be kell nézni, ha otthon majd kérdezik a rokonok és barátok, de azért jobb dolgok is vannak, különösen a tenger közelében, különösen Olaszországban. Ez pont illik az ókori római Pompeji romvárosára. Ott van Olaszországban, a tenger közelében, a világ egyik legveszélyesebb vulkánja alatt, azt hihetnénk, csak jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint romok között barangolni. Eközben az igazság az, hogy kevés jobb dolgot lehet a környéken csinálni, mint Pompeji romjai között barangolni. Oké, jók a szentélyek Nápolyban, izgalmas a Vezúv krátere, de itt valami olyat kap az ember, ami egészen egyedi. Pompeji olyan látványosan mutatja, hogy kétezer éve, a Vezúv 79-es kitöréséig hogyan éltek az emberek az ókorban, hogy az is egy napon keresztül szájtátva mászkál a házak között aki azt hitte korábban, hogy az ilyesmi nem is érdekli...