Kevin Hart megint bocsánatot kért a múltban tett sértő megjegyzéseiért, amivel megbántotta az LMBTQ közösséget

GettyImages-1067283616

A színész-humorista neve onnan lehet ismerős a Vevlet olvasóinak, hogy 2017 szeptemberében a fél világ azt hitte, hogy Mihalik Enikő az ő felesége. Illetve volt egy igen vicces és furcsa Photoshop-háború közte, mármint Kevin Hart és Dwayne Johnson között. (Ők a 2016-os Központi hírszerzés – eredeti címén Central Intelligence – játszottak együtt, aminek a sajtós turnéja is külön poén, mivel végig egymást szívatják. Az egyik, talán legjobb ilyen filmet promózó interjú az volt, amikor egymást utánozták. És ezt folytatták a Jumanji esetében is.) Legutóbb viszont azzal került be hírekbe, hogy ő vezeti a 2019-es Oscar-gálát. Ezt követően előkerült pár twitteren kirakott üzenete a múltból, aminek következtében inkább visszamondta a filmes díjátadó levezénylését.

Egyszer már bocsánatot kért a múltban tett kijelentései miatt. Azt is megjegyezte, hogy az, amit akkor gondolt (és írt ki a netre) az már nem egyezik azzal, amit most mondana. Anno azt mondta egy stand up fellépésekor, hogy az egyik legnagyobb félelme az, hogy a fia felnő és meleg lesz. Illetve azt is kiírta, hogy

ha meglátnám, hogy a kisfiam hazajön és a húga babaházával kezd el játszani, akkor széttörném a fején, majd a tőlem megszokott vékony hangon kiabálnám, hogy Hagy abba, ez buzis!

Ezek voltak azok a megnyilatkozások, amik sértők voltak az LMBTQ közösségre. Kevin Hart egyszer már bocsánatot kért, de most, Ellen DeGeneres műsorában ismét megtette.

Még egyszer, Kevin Hart bocsánatot kér, amiért a múltban tett kijelentéseivel megbántotta az LMBTQ közösség tagjait. Sajnálom

– mondta.

Mindez azért is fontos és érdekes, mert az Oscar-Gála műsorvezetését visszadobó Hart helyére nem találtak mást. Eddig nem jelentették be nyilvánosan. Voltak pletykák, hogy kik lehetnek a lehetséges befutók, de hivatalos megerősítés nem érkezett. Így nem elképzelhetetlen, hogy a korábban a túlzott fehérsége miatt kritizált (#OscarSoWhite) díjátadó inkább kitart Hart mellett, aki (akár önként, akár az akadémia kérésére) többszöri bocsánatkérés során elfogadtatja az LMBTQ közösséggel, hogy megváltozott, jobb ember lett az erősen homofób üzenetei óta.

(TMZ)

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Horrorbaleset: tinilányával volt kocsmában a végzetes baleset előtt a kiskunmajsai balesetben meghalt anya

Ennyi maradt a két autóból a brutális ütközés után. A jobb oldali szürke Volkswagent vezette …