Egy dolog, amiben Heidi Klum és Jessica Biel is csak kullog Palvin Barbara után

Palvin Barbara nem rég átlépte a 10 milliós követőszámot Instagramon, ami ugyan Cristiano Ronaldo 150 milliós profiljától elmarad, viszont így is figyelemre méltó

Palvin Barbara nemrég átlépte a 10 milliós követőszámot az Instagramon, ami ugyan Cristiano Ronaldo 150 milliós profiljától elmarad, viszont így is figyelemre méltó. Ez a szám akkor igazán lehengerlő, ha szétnézünk, vannak-e olyan aktívan közösségi médiázó világsztárok, akik ennél kevesebb követővel rendelkeznek. Megtettünk, és mint kiderült, nem is kevesen vannak ilyenek. Mivel pedig egyik döbbenetből estünk a másikba a keresgélés során, ebbe a lapozgatóba összegyűjtöttünk néhány sztárt, akit kevesebben követnek, mint Palvin Barbarát. Induljon a hüledezés!

Fotó: instagram A fiókokról ilyen képernyőfotókat készítettünk 2019

A fiókokról ilyen képernyőfotókat készítettünk 2019. január 8-án, tehát nem kizárt, hogy mire ezt a cikket olvassa, továbbnőnek a követőszámok. Mindenesetre az arányok valószínűleg nem változnak meg jelentősen. Szóval itt van Palvin Barbara profilja, ami jelen pillanatban csak 100 ezer követővel marad el Paris Hiltonétól.

Ezzel szemben Tom Hanks lehet kétszeres Oscar-díjas színész, és ismerheti szinte minden korosztály a filmjeit, mégis fele annyian kíváncsiak rá, mint a magyar modellre.

Ezzel szemben Tom Hanks lehet kétszeres Oscar-díjas színész, és ismerheti szinte minden korosztály a filmjeit, mégis fele annyian kíváncsiak rá, mint a magyar modellre.

Ha pedig az előbb azt gondolta, hogy Hanks csak azért nem érdekli annyira az embereket, mert nem olyan szép mint Palvin, akkor íme, itt van valaki, aki szintén elismerten gyönyörű

Ha pedig az előbb azt gondolta, hogy Hanks csak azért nem érdekli annyira az embereket, mert nem olyan szép, mint Palvin, akkor íme, itt van valaki, aki szintén elismerten gyönyörű. Sőt, azt is megkockáztatjuk, hogy Naomi Campbell nevét még többen is ismerik, ennek ellenére több millió követővel van lemaradva fiatal kolléganőjétől.

Ebben a cipőben jár Heidi Klum is.
Ebben a cipőben jár Heidi Klum is. A legnépszerűbb Született feleség, sem olyan népszerű az Instán mint Palvin.

A legnépszerűbb Született feleség, sem olyan népszerű az Instán mint Palvin.

Sylvester Stallone eredménye pedig ugyan szép, de van még hova fejlődnie.
Sylvester Stallone eredménye pedig ugyan szép, de van még hova fejlődnie. Ám még mielőtt azt hinné, hogy csak a 40 pluszos korosztályból tudunk példákat hozni, máris mutatnunk néhány harmincas éveiben járó sztárt, aki elmehetne Insta-továbbképzésre Palvin Barbarához

Ám még mielőtt azt hinné, hogy csak a 40 pluszos korosztályból tudunk példákat hozni, máris mutatnunk néhány harmincas éveiben járó sztárt, aki elmehetne Insta-továbbképzésre Palvin Barbarához. Például az Agymenők jócsaja, Kaley Cuoco.

Jessica Biel jó példa arra, hogy attól mert az ember híres, sőt, egy híres ember felesége, nem biztos, hogy nagyon befolyásos lesz a közösségi médiában

Jessica Biel jó példa arra, hogy attól még, hogy az ember híres, sőt, egy híres ember felesége, nem biztos, hogy nagyon befolyásos lesz a közösségi médiában. A színésznő például annak ellenére, hogy aktívan posztol, mégsem tudott 10 millió követőt se összeszedni. Eközben a férjének, Justin Timberlake-nek, 53 millió van.

Jason Momoa az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozatának szereplője volt, egyre felkapottabb színész és a legszexibb élő férfiak egyike, még sincs annyi követője, mint a Victoria's Secret magyar modelljének.

Jason Momoa az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozatának szereplője volt, egyre felkapottabb színész és a legszexibb élő férfiak egyike, mégsincs annyi követője, mint a Victoria's Secret magyar modelljének.

Ha pedig már szóba került a fehérneműmárka, itt van egy ex-angyal: Alessandra Ambrosio

Ha pedig már szóba került a fehérneműmárka, itt van egy ex-angyal: Alessandra Ambrosio. A modell 2000-ben vett részt először a bugyibemutatón és 17 évvel később vonult vissza, ám a követői száma így is csak majdnem éri el a 10 milliót.

Ashely Grahamnek, a leghíresebb plus-size modellnek is várnia kell még arra, hogy két számjegyű legyen az összeg a follóverei mellett.

Ashely Grahamnek, a leghíresebb plus-size modellnek is várnia kell még arra, hogy kétszámjegyű followere legyen milliókban kifejezve.

De nézzünk pár olyan ember, aki a magyar modellhez hasonlóan a húszas éveiben jár! Kate Upton 26 esztendős, egy évvel idősebb Palvinnál és 4 millió követővel szegényebb.
De nézzünk pár olyan embert, aki a magyar modellhez hasonlóan a húszas éveiben jár! Kate Upton 26 esztendős, egy évvel idősebb Palvinnál, és 4 millió követővel szegényebb. A szintén VS modell Karlie Kloss hamarosan a nyolcmilliós határt lépi át.
A szintén Victoria's Secret-modell Karlie Kloss hamarosan a nyolcmilliós határt lépi át. Itt pedig még egy Trónok harca szereplő Instáját láthatja

Itt pedig még egy Trónok harca-szereplő Instáját láthatja. Sophie Turnerét, aki amellett, hogy az ismert sorozat Sansája, egy csomó közös fotót posztol szintén híres vőlegényével, Joe Jonassal. Egyelőre mégsem kíváncsiak annyian a mindennapjaira, mint Palvinéira.

Azon pedig, hogy a Modern családból ismert Ariel Winternek csak 3,9 millió követője van, kisebb sokkot kaptunk.
Attól pedig, hogy a Modern családból ismert Ariel Winternek csak 3,9 millió követője van, kisebb sokkot kaptunk. És utolsónak ki mást tartogathattunk volna, mint Palvin Barbi pasiját, Dylan Sprouse-t? Bizony, a modell-színész srác követőinek száma is jócskán elmaradt a barátnőjéétől, bár ő sokkal kevesebbet is posztol

És utolsónak ki mást tartogathattunk volna, mint Palvin Barbi pasiját, Dylan Sprouse-t? Bizony, a modell-színész srác követőinek száma is jócskán elmaradt a barátnőjéétől, bár ő sokkal kevesebbet is posztol. Sprouse profilján ugyanis mindig csak 9 fotó látható, amiből egyet cserélget. Ő inkább a sztoriját szokta frissíteni.

Ezzel a Palvin Barbi Insta-poszttal búcsúzunk, de ha ön is kedvet kapott követőszámok összehasonlításhoz és belefut még valami nagyon meglepő eredményebe, írja meg nekünk!  viszlát!
Palvin Barbara ezen instaposztjával búcsúzunk, de ha ön is kedvet kapott követőszámok összehasonlításhoz, és belefut még valami nagyon meglepő eredménybe, kérjük, írja meg nekünk!

viszlát!

Fotó: instagram

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Horrorbaleset: tinilányával volt kocsmában a végzetes baleset előtt a kiskunmajsai balesetben meghalt anya

Ennyi maradt a két autóból a brutális ütközés után. A jobb oldali szürke Volkswagent vezette …