Radics Gigi kiszavazta saját mentoráltját az X-faktorból

gigi

Az X-faktor ugye úgy működik, hogy mindegyik zsűritagnak vannak mentoráltjai, akiket végig gondoz és protezsál a műsorfolyamban, próbálja őket minél messzebb eljuttatni. Ebből a szempontból ha bármiféle szavazás van, mindig a legunalmasabb rész, amikor egy zsűritag a mentoráltjáról szavaz, hiszen nyilván igennel fog szavazni a saját versenyzőjére.

Na ilyen szempontból a tegnap esti X-faktor hozott egy jó nagy meglepetést, mert Radics Gigi nemmel szavazott az egyik mentoráltjára, Takára, aki aztán ki is esett a műsorból. A meglehetősen kínos jelenetet alább tekintheti meg, az RTL X-faktoros anyagaiban pedig itt böngészhet a csatorna honlapján.

Alább nézheti meg az előadást, ami ilyen példátlanul negatív reakciót kapott a zsűritől, a dal Ed Sheerantől a Perfect egy évvel ezelőttről, az előadó Taka a 2018-as X-faktorból.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.