Radics Gigi kiszavazta saját mentoráltját az X-faktorból

gigi

Az X-faktor ugye úgy működik, hogy mindegyik zsűritagnak vannak mentoráltjai, akiket végig gondoz és protezsál a műsorfolyamban, próbálja őket minél messzebb eljuttatni. Ebből a szempontból ha bármiféle szavazás van, mindig a legunalmasabb rész, amikor egy zsűritag a mentoráltjáról szavaz, hiszen nyilván igennel fog szavazni a saját versenyzőjére.

Na ilyen szempontból a tegnap esti X-faktor hozott egy jó nagy meglepetést, mert Radics Gigi nemmel szavazott az egyik mentoráltjára, Takára, aki aztán ki is esett a műsorból. A meglehetősen kínos jelenetet alább tekintheti meg, az RTL X-faktoros anyagaiban pedig itt böngészhet a csatorna honlapján.

Alább nézheti meg az előadást, ami ilyen példátlanul negatív reakciót kapott a zsűritől, a dal Ed Sheerantől a Perfect egy évvel ezelőttről, az előadó Taka a 2018-as X-faktorból.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Csernus Imre két órán át sírt, amikor felszínre került az apjával való kapcsolata

A pszichológus D. Tóth Kriszta műsorában mesélt új könyvéről, A harcosról. Így került szóba Csernus gyerekkora és az apja. Halottak napja előtt eszembe jutott apám. Lassan két és fél éve halt meg. Köszöntem neki, hogy „szia, Tati”. Csak úgy jött, jó volt. Tudom azt, ő hogyan élt, és nem szeretnék olyan életet élni, mint ő. Nem teljesedett ki, de ezért nem is tett meg mindent. Orvos lett, de nem született orvosnak. Racionális beállítottságú ember volt, racionális dolgokkal akart foglalkozni - mondta, majd DTK rákérdezett, hogy a traumatizált gyerekkora mennyiben határozta meg a kapcsolatát az apjával. Azok az emberek, akik nem tudják, hogy miért fontos érzelmi szempontból is felnőni, legtöbbször a nevelést racionális szempontból közelítik meg. Számukra az egy matek. Ha a gyerek illedelmes, akkor jól viselkedik, nincs vele gond. Ha nem illedelmes, akkor azt racionális szempontból kell megoldani. Éppen ezért nem vonom kétségbe, hogy ő jót akart, csak nem voltak meg az eszközei. Azt hit..