Szexi-sztárvendéges lett a klip a világ jelenlegi legnépszerűbb számához

naonari

Hetek óta messze és mérföldekkel a világ legaktuálisabb, legnépszerűbb száma Ariana Grandétól a Thank U, Next. A 13 évesnek kinéző énekesnő ebben exeinek mond köszönetet mindazért, amit kapott mindegyiküktől, és a dal a világ mindkét mérvadó slágerlistáján első körrentli, a Billboard Hot 100-ot és a brit hivatalos listát is vezeti.

A dalt november 3-án adták ki, azonnal No1 lett gyakorlatilag mindenhol, de csak most lett hozzá videóklip. Ennek a posztnak a megjelenésekor a klip még nem volt 20 órája online, de ennyi idő alatt kb. 50 millió megtekintés jött neki össze.

A Thank U, Next már így is garantáltan ott van az év 5 legnagyobb slágere között, várhatóan a briteknél az agyonfetisizált Christmas Number 1 címet is elnyeri majd három hét múlva, de hogy még feljebb srófolják a dal népszerűségét, a klipet baromi szexire fazonírozták és meghívtak bele pár hírességet vendégeskedni, többek között Kris Jennert a Kardashian-klánból, Elizabeth Gilliest a Dinasztiából és Troye Sivant Ariana Grande egy korábbi dalából.

Egy ideje mind a briteknél, mind az amerikaiaknál beleszámítanak a hivatalos Youtube-megtekintések a slágerlistás helyezésekbe, szóval ezzel a klippel a Thank U, Next tuti még feljebb menne a listákon, ha még lenne hova.

A videóról érdemes tudni, hogy olyan csajos vígjátékok előtt tiszteleg, mint a Doktor Szöszi (Legally Blonde) vagy a Bajos csajok (Mean Girls). Az utalások és szereplők felsorolásában például a Yahoo ezen cikke segítségével mélyülhet el.

Ez az exeknek nem beszólós, hanem mindent szívből megköszönős téma természetesen nem újdonság a nap alatt, de a popbizniszben sem. Alanis Morissette 1999-ben adott ki videóklipet az Unsent című dalhoz, amiben volt szerelmeinek köszön meg mindent, amit kapott tőlük. Ez a szám-klip kombó kb. minden szempontból ezerszer eredetibb, mint a Thank U, Next, de persze a popfogyasztó nagyközönség nem feltétlenül az eredetiséget díjazza. Az Unsent 2009 óta van fent a Youtube-on és a számlálója a nevetséges 1,3 milliónál áll, azaz kilenc év alatt nézték meg kb. annyian, mint Ariana Grande klipjét fél óra alatt.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.