Ábel Anita nyolc kilót fogyott a válás miatt

DSC4614

A Best magazinból tudjuk, hogy Ábel Anita 16 év házasság után most válik, ő kezdeményezte, hogy férjével ezentúl külön folytassák. Ezt nyilatkozta többek között:

Sokan vannak, akik egy ilyen helyzetben inkább maradnak, ha másért nem, a gyerek miatt, de én ezt nem így látom. Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia

Ennél többet a színésznő-műsorvezetőnő nem nyilatkozott a témáról, de a Bors azért hozzáteszi azt a számunkra új információt, hogy Ábel Anita a válás miatt állítólag pár hét alatt nyolc kilót fogyott.

Mi tavaly ilyenkor az Álomutazó kapcsán beszéltünk Ábel Anitával a 2018-as terveiről, de akkor csak a szakmai tervekre szorítkozott – nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen hírrel ér majd végéhez ez az év. A fenti borítóképet pedig februárban készítettük a Valami Amerika 3 premierjén, ez az utolsó közös képünk Ábel Anitáról és a férjéről.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Lady Gaga felbontotta az eljegyzését

Két év járás és öt hónapnyi jegyesség után véget ért Lady Gaga és Christian Carino kapcsolata. Erről a People magazin számolt be, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva, aki a lapnak azt mondta, egy ideje szakítottak mert már nem működött a dolog, de nincs szó különösebben nagy drámáról. Azt, hogy Gaga és Carino nincsenek együtt már a Grammy-díjátadó óta sejteni lehetett, az énekesnő ugyanis a férfi nélkül vett részt az eseményen. Ezt követően Valentin napon se posztolt szerelmes üzenetet a párjának, ahogy az instagramozók között szokás. Gagának egyébként ezt már a második felbontott jegyessége. Korábban Taylor Kinney-vel járt, akinek egy évig volt a menyasszonya mielőtt szakítottak volna.