Ábel Anita nyolc kilót fogyott a válás miatt

DSC4614

A Best magazinból tudjuk, hogy Ábel Anita 16 év házasság után most válik, ő kezdeményezte, hogy férjével ezentúl külön folytassák. Ezt nyilatkozta többek között:

Sokan vannak, akik egy ilyen helyzetben inkább maradnak, ha másért nem, a gyerek miatt, de én ezt nem így látom. Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia

Ennél többet a színésznő-műsorvezetőnő nem nyilatkozott a témáról, de a Bors azért hozzáteszi azt a számunkra új információt, hogy Ábel Anita a válás miatt állítólag pár hét alatt nyolc kilót fogyott.

Mi tavaly ilyenkor az Álomutazó kapcsán beszéltünk Ábel Anitával a 2018-as terveiről, de akkor csak a szakmai tervekre szorítkozott – nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen hírrel ér majd végéhez ez az év. A fenti borítóképet pedig februárban készítettük a Valami Amerika 3 premierjén, ez az utolsó közös képünk Ábel Anitáról és a férjéről.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Csernus Imre két órán át sírt, amikor felszínre került az apjával való kapcsolata

A pszichológus D. Tóth Kriszta műsorában mesélt új könyvéről, A harcosról. Így került szóba Csernus gyerekkora és az apja. Halottak napja előtt eszembe jutott apám. Lassan két és fél éve halt meg. Köszöntem neki, hogy „szia, Tati”. Csak úgy jött, jó volt. Tudom azt, ő hogyan élt, és nem szeretnék olyan életet élni, mint ő. Nem teljesedett ki, de ezért nem is tett meg mindent. Orvos lett, de nem született orvosnak. Racionális beállítottságú ember volt, racionális dolgokkal akart foglalkozni - mondta, majd DTK rákérdezett, hogy a traumatizált gyerekkora mennyiben határozta meg a kapcsolatát az apjával. Azok az emberek, akik nem tudják, hogy miért fontos érzelmi szempontból is felnőni, legtöbbször a nevelést racionális szempontból közelítik meg. Számukra az egy matek. Ha a gyerek illedelmes, akkor jól viselkedik, nincs vele gond. Ha nem illedelmes, akkor azt racionális szempontból kell megoldani. Éppen ezért nem vonom kétségbe, hogy ő jót akart, csak nem voltak meg az eszközei. Azt hit..