7 furcsa lény, akiket megvizsgáltak tudósok: egyikük még őket is zavarba hozta

Szinte minden természetfeletti jelenségre van tudományos magyarázat.

Az az igazán para, ha egy olyan dologgal szembesülnek agyas tudósaink, amiktől még nekik is tátva marada szájuk!

Arctámadó vagy mi?

Mondjuk ettől főleg mi, laikusok csináljuk össze magunkat. Ha még a nagyokosok sem találnak semmilyen magyarázatot, akkor mégis ki? Mindenesetre most felfedünk pár kamu-ijesztgetést, aminek a fél világ bedőlt. De vigyázz, mert köztük lesz egy-két igaz sztori is! A hideg kiráz.

1# New York tengerparti szörnye

Egy csapat nyaraló fiatal készítette az alább látható fotót, ami természetesen villámgyorsan elkezdett terjedni. A legfurcsább az egészben az volt, hogy ez a felettébb érdekes test pont egy Állatbetegséget Kutató Központ közelében bukkant fel – így többen jogosan is feltételezték, hogy az amerikai kormány állatokon végez titkos kísérleteket.

Elpusztult mosómedve.

Egyébként aztán kiderült, hogy csak egy bomlásnak indult mosómedvéről van szó, aminek hiányzik a felső állkapcsa.

2# Beszorult űrlénybébi

Mexikóban találták ezt a különös lényt, amit egy patkány-csapda ejtett fogságba. Lopez, a mexikói farmer aki rátalált úgy megijedt a lénytől, hogy vízbe folytotta- igaz, háromszor kellett próbálkoznia, mire sikerült. Nem sokkal késöbb Lopez autóbalesetben elpusztult.

Mókus vagy sem, ez itt a kérdés

Megvizsgálták ezt a tetemet is jobban, és arra jutottak, hogy valamilyen csupasz mókusfajta lehet. De a tudósok másik csapata szerint ennek a lénynek eltér a fogazata a Földön található összes élőlény fogazatától, és még ismeretlen szöveteket is találtak a testében.

3# E.T. hazatelefonál

2009-ben négy kamaszt egy barlangból kitörő lény kezdett el üldözni a panamai Cerro Azulban. Elkezdték kövekkel dobálni a lényt, míg az el nem pusztult.

Ez meg egy lajhár

Kiderült, hogy a kiskamaszok hatalmasat kamuztak. A tudósok ugyanis rájöttek, hogy ez egy régóta vízben bomladozó lajhár teteje. Igen, lefoszlott róla a szőr is.

4# A magzat

Alig 7 centis lényt találtak Chilében. Akkor még életben volt, amikor Julio Carreno rátalált – 8 napig családjával élt együtt. Miután elpusztult szinte azonnal mumifikálódott.

Egér-oposszum

Ezt a tetemet állatorvosok tanulmányoztak – de nem jutottak sokra. Az biztos, hogy nem egy macskaféle, még csak nem is emberi magzat. Talán egy egér-oposszum féle lehet, noha jellegzetességeiben eltér a Chilében található rágcsálótól.

5# A szörnydisznó

2017-ben egy 11 éves gyerek 500 kilós vadkant lőtt le a vadászat során. A fiút megvádolták, hogy manipultálták az esetről készült videót.

Szörnydisznó

Pontosan még mindig nem tudni, milyen lényt lőtt le a fiú.

Plusz egy: az orosz arctámadó

Hosszú, tekergőző farok, félelmetes lábak – az emberek földönkívülieknek, vagy ősi szörnyeknek hitték az orosz Cseljabinszk elhagyatott területein felbukkant rákokat.

Ősi rák

Ám valóban nem jártak messze az igazságtól: ezek az állatok ugyanis már 200 millió éve élő faj. A tudósok szerint ők a Föld legtökéletesebb teremtményei. Nézd meg a videót, azért elég para:

Forrás : noizz.hu

The post 7 furcsa lény, akiket megvizsgáltak tudósok: egyikük még őket is zavarba hozta appeared first on Elfogadom.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …