Vajon szerelembe kehet még esni a hagyományos, “analóg” módon, az internet bevonása nélkül?

Lehetséges az, hogy a Facebookon nem jelöljük be ismerősnek a fiút, akivel járunk? Hogy nem tudja a jelszavunkat, és még csak csetelni sem hajlandó velünk a WhatsApp-en, vagy mondjuk nincs okostelefonja?

Samuel Abrahams filmrendező felkért egy londoni színészt, Tom Greaves-t, hogy utánajárjon ennek a témának. A filmben Tom a brit főváros Hackney kerületének az utcáit járva próbálkozik a lányoknál, általában egy italra invitálja őket, közben kifejezetten felhívja rá a figyelmüket, hogy direkt el szeretné kerülni a közösségi oldalakat, és a hagyományos, “analóg” módon szeretne megismerkedni egy lánnyal.

Végülis miért ne? Jómagam szintén az utcán ismerkedtem meg az első barátommal, igaz, hogy annak idején nem hogy okostelefonunk, de még vezetékes telefonunk sem volt otthon.

Tom viszont valahogy nekem nem szimpatikus, talán inkább nyomulós a stílusa. Nem csak én vagyok ezzel, hiszen mindössze egyetlen egy lányt, egy olasz turistát sikerül csak meghívnia egy italra. Hát ja, a férfiaknak sincs könnyű dolga a 21. században.

Forrás: 3nz

O.M.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

20 kép, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem számít a bőrszín ha igazán szerelmes vagy

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már élete során, hogy milyen az, ha szerelmes az ember. Pillangók a …