Ítélet születik a lebizarrabb ügyben, amit eddig bíróság valaha tárgyalt

Még a sokat látott londoni központi ítélőbíróságon is hatalmas port kavart a bizarr, ám sajnos annál igazabb történet, aminek egy diáklány az áldozata.

Tavaly szeptemberben találták meg a fiatal lány holttestének elszenesedett, elégetni kívánt maradványait Ouissem Medouni otthonának kertjében. A szomszédok riasztották a hatóságokat a terjengő szag miatt.

Sophie

Medouni hiába állította, hogy birkahúst sütöttek, hamar kiderült, hogy házvezetőnőjük holttestét akarják eltünteni. A 21 éves házvezetőnő, Sophie Lionnet teste anyira károsodott addigra, hogy a halál pontos okát sem lehetett megállapítani. Azt viszont igen, hogy ki ölte meg. A házban Ouissem Medouni és élettársa, a 35 éves Sabrina Kouider laktak. Az angolul alig beszélő, szerény, befolyásolható, kis francia faluból felköltöző diáklányt, Sophiet néhány éve alkalmazták házvezetőnőként.

Sabrina Kouider és Ouissem Medouni

Sabrina, a ház asszonya kifejezetten labilis, személyiségzavaros és depressziós volt, egyik – állítólagos – szeretőjét például pedofíliától kezdve az állatkínzásig mindennel megvádolta. Közben férjével is hasonlóan őrülten bánt, akiben ennek hatására szintén személyiségzavar alakult ki. Ezek ketten egész belső fantáziavilágot alakítottak ki, ennek esett áldozatul Sophie is. Lelkileg és fizikailag is bántalmazták, az asszony azt képzelte, a lány az ő volt szeretőjének a kéme, és kegyetlen vallatásoknak vetette alá. Ezeket videóra is vették, szegény Sophie meg a fojtogatások és csonttörő kegyetlenkedések hatására már azt is bevallotta, amit sosem követett el – a bíróságon nyolc órányi ilyen felvétel landolt. Mivel elvették a lány útlevelét, az szülei segítségével sem tudott hazajutni, hiába küldtek neki repülőjegyet, vagy telefonáltak a házba. Sophie-t végül éheztetni is kezdték, és tulajdonképpen halálra kínozták.

A tárgyaláson a két vádlott egymás ellen vallott, de az igazságot, mármint hogy Sophie-t nem a volt szerető küldte, máig nem fogadják el. Szerencsére a bíróság úgy döntött, hogy pszichés zavaraik nem mentik fel a gyilkosokat tetteik alól, a tárgyalás zajlik, az ítéletet júniusban hirdetik majd ki.

Forrás: 444

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

20 kép, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem számít a bőrszín ha igazán szerelmes vagy

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már élete során, hogy milyen az, ha szerelmes az ember. Pillangók a …