A nő különleges találkozást vesz filmre – a legfurcsább állatról készít felvételt aki megközelíti

A vidra hihetetlenül lenyűgöző állat, de nehéz közel kerülni hozzá a természetben.

Azért sem láthatjuk őt gyakran mert ez az állat természetes környezetében nagyon óvatos, visszahúzódó. Inkább éjszaka aktív és kerüli az emberek környezetét, írja a Lifescience .

Ezért azt sem tudjuk, hogyan reagál egy vidra amikor egy ember közelíti őt meg. Egy Kanadában élő hölgy, Victoria volt az akinek sikerült megfigyelnie ezt az állatot a természetben. Szerencsére filmre is vették a jelentet.

A szakértők szerint a vidra nagyon titokzatos állat, távol tartja magát az emberektől és nappal kevésbé aktív.

„Nagyon szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy megláss egy vidrát a természetben. Ezek nagyon félénk állatok, inkább kerülik az embereket. A legtöbben ember még soha nem látott vidrát és ha vidranyomot keresünk, azt nem lesz könnyű megtalálni, mondta a svéd táncos Anna Ross a Natursidan-tól .

Youtube/Allisonmoo

Egy kisebb csoport azonban volt olyan szerencsés, hogy a Cadboro Bay-ben meglásson egy vidrát. Először még nem tudták, hogy milyen állat lehet a vízben de ahogy az állat egyre közelebb úszott a parthoz, annál biztosabban tudták, hogy egy vidráról van szó.

Az egyik férfi bement a vízbe és a vidra úgy döntött, közelebbről megnézi őt. Ez igazán meglepő volt a jelenlévők számára, de nagyon örültek a találkozásnak. Az állat úgy tűnt egyáltalán nem félt és inkább az ellenkezője történt – kereste a kapcsolatot az emberekkel. Vidám és barátságos volt.

Ezt a ritka találkozást már több, mint 3 millióan látták, kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

20 kép, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem számít a bőrszín ha igazán szerelmes vagy

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már élete során, hogy milyen az, ha szerelmes az ember. Pillangók a …