A Disney animátora lerajzolta, milyen az élete két lányával, mióta felesége meghalt

Szívszorító képekben örökíti meg Gary Andrews, milyen az élete azóta, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítette feleségét és két gyermeke anyját.

Gary 54 éves korában kezdett egyfajta digitális rajzos naplóírásba: meg akarta örökíteni négytagú családja örömteli mindennapjait. Az azóta eltelt 3 évben azonban Gary megözvegyült, felesége, Joy influenzaszerű tünetekkel került kórházba, és nagyon hamar elhunyt vérmérgezésben.

A gyászoló férfi úgy érezte, valahogy kezelnie kell a rátörő érzelmeket, és könnyek között ugyan, de rajzolni kezdett. Ahogy teltek a napok, megörökítette a hullámvölgyeket, a jobb napokat, a lányok reakcióit, s az örömöt, amit a gyerekek továbbra is hoztak az életébe.

Hű, eltelt már fél év, nehéz elhinni. Olyan sok minden történt, olyan sok mindent mondanák neked. Még mindig bármit megadnék azért, hogy újra mellettem légy

Gary a vérmérgezés tüneteire is szeretné felhívni a figyelmet, mert sokszor még az orvosok is félrediagnosztizálják, pedig a betegségen csakis az azonnali beavatkozás segít.

Itt egy vers anyuról! A rózsák pirosak, a violák kékek, bárcsak ne lennél halott, veled mi a helyzet?

A lázzal, gyengeséggel, szédüléssel, bőrfoltokkal járó kór antibiotikumokkal csak korai stádiumban gyógyítható – Joy esetében csak a halála után tudták megállapítani, mi végzett vele. Gary egyébként nem vádol senkit sem, csak igyekszik elfogadni a megváltoztathatatlant, tiszteletben tartani Joy emlékét, és felnevelni a gyerekeit.

“A tízéves lányom megvigasztal, miközben sírok egy kicsit. Sosem voltam ennyire büszke.”

Tudom, hogy le kéne már feküdnöm, de az ágyam a világ legüresebb helye

Amikor a gyerekek hiányolták az anyjukat

Itt nyugszik. Mindig szeretni fogjuk. Mindig hiányozni fog.

Gyönyörű nap. Sok feladatot letudtam. Jól érzem magam. Aztán hirtelen, váratlanul rám tör a fájdalom. Rohadt szemét.

Forrás: Boredpanda

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Kedves ISMERETLEN ……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nem adtad meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő gyermekemnek!!! A kerékpár hátsó kerekét eltaláltad, aminek következtében a fiam neki repült a drótkerítésnek!!!

Kedves ISMERETLEN……..TE, ma reggel 7:30-7.45 az Ibolya utca és a Hársfa sor kereszteződésénél nemadtad meg …