Ilyen elképesztő állapotok fogadták a nyaraló családot a horrorszálláson

Az angliai Pontins Brean Sands szabadidőközpontban tervezte eltölteni négynapos vakációját Tressa Robinson a férjével és két kislányával. Semmi sem úgy alakult, ahogy várták.

Az apartmant előre kifizették, ám amikor el is foglalták, a döbbenettől tátva maradt a szájuk.

A szállás tele volt döglött legyekkel, pókokkal, eldobált cigarettacsikkekkel, ételmaradékokkal, minden létező felület koszos volt, és láthatóan jól tele is köpködték.

Panaszt tettek a vezetőégnél, ahol türelemre intették őket. A család ezért lement vacsorázni, ahol koszos tányérban kapták meg az ételt, az ennivalóban meg hajszál díszelgett.

Egyetlen estét bírtak ki a természetesen takarítatlanul maradt szobában a gyerekekkel, aztán más szállás után néztek. A hetvenezer forintnak megfelelő összeget, amit előre kifizettek, visszakövetelték, de az apartman vezetője nem volt hajlandó visszafizetni. Arra hivatkozott, hogy a család nem volt elég türelmes, és nem adtak nekik elég időt, hogy kijavítsák a hibáikat. Pedig ha tovább vártak volna, biztos megjelentek volna a takarítók. Így viszont, mivel nem működtek együtt a vezetőséggel, a pénz sem jár vissza…

Forrás: Mirror

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …