A szarvas benéz a családi ház ablakán és néhány perc múlva a lakók kihívják a rendőrséget

A természet fantasztikus, óriási meglepetéssel szolgálhat számunkra. Ha egy vadon élő állattal találkozunk, fontos hogy csendben maradjunk, hiszen elriaszthatjuk szegény állatot.

Ez a szarvas, “Uncle Buck” az amerikai Texas államban, azonban egyáltalán nem tűnt félénknek. Sőt, pont ellenkezőleg, mintha segítségért ment volna Kevin Zieschanghoz, írta a Animal Channel.

Az állat lakott területen jelent meg, az egyik kertben sétálgatott amikor az agancsára ragadt valami. Az ott lakók persze felfigyeltek a különleges állatra és azonnal tudták, hogy valamit tenniük kell.

YouTube/Associated Press

A lakók a rendőrség segítségét kérték, így érkezett Kevin Zieschang is a helyszínre. Az állat odament a férfihoz és mintha kérte volna őt, hogy segítsen rajta.

YouTube/Associated Press

Miután Kevin segített az állaton, még ott maradt a családnál egy darabig és beszélgettek. A szarvas is ott ácsorgott a kertben és nem volt hajlandó elmenni. Az állat megértette, hogy már nem kell félnie az emberektől.

YouTube/Associated Press

Egy idő után azonban mégis visszament az erdőbe. Néhány nappal később a helyi híradó interjút szeretett volna készíteni Kevinnel. Ezért a férfi visszament a kertbe és amikor a híradósok felállították a kamerát, az állat hirtelen ismét megjelent a kertben.

Micsoda véletlen egybeesés!

Az állat megismerte Kevint, odament hozzá és 15 percen keresztül játszottak.

YouTube/Associated Press

A lenti filmben láthatjuk, amikor a férfi segít az állatnak. Milyen érdekes, hogy az állat kimondottan az emberek segítségét kereste. Mintha tudta volna, hogy ők biztos a segítségére fognak sietni.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Úgy néz ki,hogy legrosszabb esetben 12 évet fog Lajcsi kapni, és nem köt vádalkut

Nem kötött vádalkut Galambos Lajkos, akit így ha bűnösnek találnak 2-12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetnek …