A buszsofőr naponta életfontosságú csomagot szállít ki

Minden országban vannak kóbor kutyák az utcán és ez igen nagy problémát is okozhat bizonyos területeken. Sok önkéntes dolgozik azon, hogy ezeknek az állatoknak segítsen de szinte képtelenség mindegyik életét megmenteni.

A Feed The Furbabies Canada egy önkéntes csoport, akik a kutyák jólétéért dolgoznak. Az a céljuk, hogy egyetlen kóbor kutya se maradjon étel nélkül és mindent megtesznek azért, hogy az ételt megfelelően elosszák a menhelyek között..

Az egyik önkéntes egy buszsofőr aki név nélkül szeretett volna szerepelni a történetben. Ez a hölgy naponta segít a kutyáknak munkaidőben de ha ezt a főnöke megtudja, akkor megválhat tőle, írta a The Dodo.

Két évvel ezelőtt látta a hölgy, hogy egy kutya mindig a szemetes körül ólálkodik, de nem tudott rajta segíteni mert dolgozott. De később visszament ugyanarra a helyre, hogy megnézze mi történt vele.

A kutya nagyon félt e busztól de egy idő után megszokta és a vezető szinte minden nap arra ment a busszal és ételt vitt a kutyának.

Facebook/Feed The Furbabies Canada

Ez heteken keresztül így ment. A buszsofőr minden nap felkereste az állatot, aki már az út mellett várta őt farkát csóválva. Csak a hétvégék maradtak ki.

Senki sem tudja, honnan jött a kutya, biztos hogy nincs gazdája és az is biztos, hogy senki más nem eteti őt. Persze az lenne a legjobb, ha megmentenék őt de annyi kóbor kutya van arrafelé, hogy ez szinte lehetetlen.

A lenti filmben látod, amikor a sofőr ételt ad a kutyának. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy ez a kedves hölgy dicséretet érdemel.

Such brilliant and loving creatures. Did you see the tail wag? This was captured by one of the community members who looks after distributing the donated food that Feed The Furbabies Canada collects. Thank you for all your hard work.?This little guy has a full belly tonight. Please donate if you can. Etransfers can be sent to feedthefurbabiescanada@gmail.com or through our PayPal link found on our home page.

Nai-post ni Feed The Furbabies Canada noong Huwebes, Pebrero 8, 2018

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

20 kép, ami egyértelműen bizonyítja, hogy nem számít a bőrszín ha igazán szerelmes vagy

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már élete során, hogy milyen az, ha szerelmes az ember. Pillangók a …