Az anya feljelentette saját fiát a rendőrségen mert otthon bulizott és tönkretette a házat távollétükben

Mikor a 18 éves Oliver Robisons szülei, David és Alison egyik hétvégén elutaztak otthonról, a fiú úgy döntött, hogy bulit tart, írta a The Sun.

A fiú betörte a 100 millió forintot érő ház ablakát, hogy bejuthasson és meghívta négy barátját. De a buli hangosabbra sikeredett, mint ahogy a fiú azt gondolta.

Facebook

A buli híre hamar elterjedt a szociális médián és a házat néhány órán belül az oda érkezők teljesen tönkretették. Vizelet, összetört üvegek, szeszes ital mindenütt – sőt rengeteg bútordarabot is összetörtek a bulizók.

A szülőket az aggódó szomszédok értesítették, akik azonnal hazautaztak. A fiú beismerte szüleinek, hogy betörte a ház ablakát, Alison pedig úgy döntött, kihívja a rendőrséget. A rendőrök meg is érkeztek, a bulinak véget vetettek, a fiút pedig letartóztatták.

-Azonnal kihívtam a rendőrséget, talán nem minden édesanya tette volna ezt. De ő már nem gyerek, fel kell nőnie, mondta az édesanya a The Sun-nak, majd így folytatta: Megkértem őket, tartsák bent a fiamat egy éjszakára.

Oliver édesapja még jobban megdöbbent és az eset után azonnal intézkedett, hogy a fiú dolgozni kezdjen. A fiúnak 800 000 forint kártérítést kellett fizetnie.

Szerinted helyesen cselekedett az édesanya? Te mit tettél volna?

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …