A lány úgy tesz mintha megsebesült volna – nézd ki jön ekkor elő az erdőből

Sokan próbálták a kóbor kutyát megmenteni az Egyesült Államok északnyugati részén fekvő Evans Creek-nél. A kutyus túlságosan félénk volt és sehogy sem tudtak közel kerülni hozzá. Ezért egy kis cselre volt szükségük azoknak, akik a kutyát meg szerették volna fogni, írta a Metro.

Az egész azzal kezdődött, hogy Amanda Guarascio szerette volna ezt a kóbor kutyát megmenteni akit többször is látott Evans Creek környékén bujkálni az erdőben. Szerette volna, ha a kutyának jó sorsa lesz ezért megkérte jó barátját, Dylan Parkinson hogy segítsen neki.

Már többen is próbálkoztak a kutyus befogásával, akit időközben Bear-nek kereszteltek. De sikertelenül, mert az állat nagyon félt az emberektől.

Hund1

Twitter/ Life With Dogs

A két lány először étellel próbálta a kutyát magához csalni. Ez sikerült is, de a kutyát ezek után már nem tudták pórázra tenni és így a kocsijukba sem sikerült őt berakni. Egy idő után ha túl közel merészkedtek az állathoz, ő egyszerűen visszarohant az erdőbe.

A lányok egész nap a kutyát próbálták megfogni, de mivel nem sikerült, este hazamentek és egy újabb tervet eszeltek ki.

Tudták, hogy itt a megszokottól eltérő módszer segíthet csak, ezért egy zseniális ötletet dolgoztak ki ketten.

Hund2

Twitter/Life With Dogs

Másnap a lányok visszamentek arra a helyre, ahol előző nap a kutyával találkoztak. Amanda közelebb ment hozzá, majd lefeküdt a fűbe, háttal a kutyának. Bear érdeklődni kezdett utána, meg is szagolgatta, persze ez beletelt legalább 20 perceb. Aztán egy idő után megunta az egészet és ismét eltűnt az erdőben.

Hund3

Twitter/Life With Dogs

De a lányok nem adták fel. Beültek a kocsiba, hogy egy kicsit megmelegedjenek. Majd megismételték ezt a trükköt.

Bear ismét megjelent és megszagolta a lányt. Úgy tűnt, kezd hozzászokni ahhoz, hogy a lány a közelében van. Amanda a fűben feküdt és nyugodtan várt.

Hund4

Twitter/Life With Dogs

A kutya még mindig félénken viselkedett. De Amanda lassan közelebb húzódott hozzá és egy idő után meg is tudta simogatni őt.

Halkan beszélni kezdett Bear-hez, amitől a kutya még jobban megnyugodott.

Hund5

Twitter/Life With Dogs

A lányoknak azonban vissza kellett mennie a városba mert már esteledett és hideg volt. Másnap azonban visszatértek és nagyon örültek, hogy a kutya ismerősként köszöntötte őket és oda is ment hozzájuk.

Hund6

Twitter/Life With Dogs

Végre el tudták vinni őt az erdőből. De ekkor valami furcsa dolog történt. Bear nem akart megmozdulni, ölben kellett volna őt vinni.

Hund7

Twitter/Life With Dogs

Micsoda változás. Ahhoz képest, hogy a kutyát két nappal azelőtt még meg sem tudták simogatni, most megengedte, hogy felemeljék őt.

Amanda megfogta a kutyát és betette a kocsiba. Ugyanúgy ölben vitte be az állatorvoshoz.

Hund8

Twitter/Life With Dogs

Az állatorvos megvizsgálta őt és látta, hogy fül és szemfertőzése van és persze a kutya hihetetlenül ki volt éhezve. Keresték a gazdáját egy ideig, de nem találták meg. Később azonban az állatmentő egyesület segítségével szerető családra talált Bear.

Nagyon örülünk, hogy a két lány megmentette a kutyát. Még több ilyen emberre lenne szükségünk. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …