Egy anya megmutatja, mit tettek az energiaitalok férjével

Az energiaitalokban található koffein és cukor veszélyesek lehetnek. Nemrég egy dél-karolinai tini halt bele a koffeintúladagolásba, most egy Austin nevű apát mutatunk, aki hónapokig tartó energiaitalozás után örül, hogy egyáltalán életben van.

Austin azért kezdte el nagyban inni az energiatalt, mert úgy érezte, másképp nem bírná hektikus munkarendjét.

Eközben felesége, Brianna épp gyermeküket várta, a kilencedik hónapban volt, amikor az egész világa felfordulni látszott.

Anyósa azzal keltette reggel, hogy Austinnak balesete volt és kórházban van. Agyvérzése volt, s az orvosok kizárva a drogokat és minden más anyagot, arra jutottak, hogy a sok energiaitalnak köszönhetően alakult ki. Nem lehetett tudni, hogy Austin túléli-e az egészet, hiába műtötték meg többször is.

Két héttel az agyvérzés után Brianna életet adott első gyermeküknek, egy kisfiúnak. Az anyuka érthető módon nem élte meg túl jól, hogy férje nem lehet mellette.

Nem sokkal fia születése után Austin felébredt, és számos beavatkozás, operáció után felépült, de hatalmas lyuk tátong a fején, és gyermekét is csak kéthónapos korában ölelhette magához először.

Brianna most nemcsak fiát látja el, de véglegesen sérültté vált férjét is gondozza.

Forrás: Boredpanda

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …