A férfi látta hogy a kislányt egy idegen férfi megfogja – a kislány csak egy szót mond és a férfi azonnal intézkedik

Szeptember 16.-án valami félelmetes történt az Egyesült Államok Ohio államában. Nazier Elahee este épp kint sétált az utcán, amikor egy gyerekrablásnak volt a szemtanúja, írta a Cincinnati.com.

Első látásra úgy tűnt, hogy egy kb. 37 éves apa próbálta megnyugtatnia a 11 éves kislányt.

De Naizer egy kicsit furcsállta a dolgot, ezért ott maradt a közelben, hogy megtudja, mi lesz ennek a vége. Nagyon jól tette.


Facebook / Nazier Elahee

Néhány másodperccel később a kislány megfordult, meglátta Naziert és halkan mondott valamit, ami miatt Nazier azonnal intézkedni kezdett.


Pixabay

“Segítség”, ez volt az az egyetlen szó, amit a kislány artikulálva mondott. Többször is megismételte azt, hogy a férfi jól megértse.

Nazier odarohant a férfihoz és megkérdezte, mi a baj. Aztán megkérdezte a kislányt, ismeri-e ezt a férfit és a kislány azonnal megrázta a fejét.

Nazier ezek után megkérdezte a férfit, ismeri-e a kislányt. A férfi erre nemmel válaszolt aztán hozzátette:

-De most szépen hazaviszem őt.

Nazier egyik kezével elkapta a kislányt a másikkal pedig azonnal a rendőrséget hívta.


Fox19

Az ismeretlen férfi megpróbált elmenekülni de Nazier utána rohant. A megérkező rendőrség néhány perc múlva el is kapta őt egy közeli bolt mellett, csak néhány száz méterig jutott.

följde bestämt efter. Bara minuter senare kunde förövaren gripas inne på en liten mataffär, bara några hundra meter från stället där Nazier först hade fått syn på honom.

Az egész történetnek jó vége lett, Nazier közbelépésének köszönhetően. Igazán szép volt tőle, hogy közbeavatkozott és ha megosztjuk ezt a cikket, másokat is inspirálhatunk arra, hogy segítsenek embertársaikon.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …