Megtámadták a lányt de az erőszakos férfi nem tudta, hogy a lány tapasztalt karatés

Ez az eset rosszul is végződhetett volna: május 9-én fényes nappal az ausztráliai Melbournben megtámadták a 25 éves Taela Jade Davist. Egy férfi támadta meg hátulról, leteperte a földre és megpróbálta letépni róla a ruhát.

De a férfi, aki Taelát meg akarta erőszakolni, nem tudta, hogy a lány 15 éve karatézik és fekete öves. Mikor a férfi leszorította őt a földre, a lány érezte amint az adrenalin elárasztja testét, úrrá lesz félelmén és cselekvésre készteti.

-Nem akartam és is azok közé tartozni, akiket a lakásán kívül támadnak és erőszakolnak meg – jelentette ki a lány a Daily Mail-nek.

-Sikerült kihúznom a lábamat alóla és jól belerúgtam, ezáltal elveszítette az egyensúlyát. De rájöttem, hogy nem fogja feladni, ezért amennyire lehet, meg akartam őt sebezni. – mondta Teala.

-Minden erőmet összeszedve jól orrba vágtam, amitől el kezdett vérezni az orra, de újból elkapott. Aztán több alkalommal is hasba és ágyékon rúgtam és közben segítségért kiáltottam. A körülöttem lévő emberek észrevették mi történik, ettől a férfi megijedt és elszaladt – mondta a lány.

Úgy döntött, felteszi a Facebook-ra ezt a történetet: Győztesen kerültem ki ebből és biztos, hogy eltörtem az orrát és néhány bordáját. A golyói biztos hogy kékek vagy feketék és neki több mindene fáj, mint nekem.

Taela karate tanára természetesen büszke rá és örül neki, hogy a lány ilyen jól meg tudta védeni magát és viszonylag könnyű sérüléssel megúszta a támadást.

Mi csodáljuk ezt a lány a bátorsága miatt és úgy gondoljuk, hogy megéri megosztani ezt a történetet. A nemi erőszak sajnos a modern világunk része és nem tudunk róla elég információt terjeszteni.

Minden embernek joga van a saját teste felett rendelkezni! Az erőszakos cselekményeknek meg kell szűnniük, ez csak akkor következik be, ha mindenki tesz ellene.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

1 órája jelentette be a rendőrség : Hatalmas fordulat a VV FANNI ügyben!

1 órája jelentette be a rendőrség : Hatalmas fordulat a VV FANNI ügyben! MEGTALÁLTÁK a …