Megtámadták a lányt de az erőszakos férfi nem tudta, hogy a lány tapasztalt karatés

Ez az eset rosszul is végződhetett volna: május 9-én fényes nappal az ausztráliai Melbournben megtámadták a 25 éves Taela Jade Davist. Egy férfi támadta meg hátulról, leteperte a földre és megpróbálta letépni róla a ruhát.

De a férfi, aki Taelát meg akarta erőszakolni, nem tudta, hogy a lány 15 éve karatézik és fekete öves. Mikor a férfi leszorította őt a földre, a lány érezte amint az adrenalin elárasztja testét, úrrá lesz félelmén és cselekvésre készteti.

-Nem akartam és is azok közé tartozni, akiket a lakásán kívül támadnak és erőszakolnak meg – jelentette ki a lány a Daily Mail-nek.

-Sikerült kihúznom a lábamat alóla és jól belerúgtam, ezáltal elveszítette az egyensúlyát. De rájöttem, hogy nem fogja feladni, ezért amennyire lehet, meg akartam őt sebezni. – mondta Teala.

-Minden erőmet összeszedve jól orrba vágtam, amitől el kezdett vérezni az orra, de újból elkapott. Aztán több alkalommal is hasba és ágyékon rúgtam és közben segítségért kiáltottam. A körülöttem lévő emberek észrevették mi történik, ettől a férfi megijedt és elszaladt – mondta a lány.

Úgy döntött, felteszi a Facebook-ra ezt a történetet: Győztesen kerültem ki ebből és biztos, hogy eltörtem az orrát és néhány bordáját. A golyói biztos hogy kékek vagy feketék és neki több mindene fáj, mint nekem.

Taela karate tanára természetesen büszke rá és örül neki, hogy a lány ilyen jól meg tudta védeni magát és viszonylag könnyű sérüléssel megúszta a támadást.

Mi csodáljuk ezt a lány a bátorsága miatt és úgy gondoljuk, hogy megéri megosztani ezt a történetet. A nemi erőszak sajnos a modern világunk része és nem tudunk róla elég információt terjeszteni.

Minden embernek joga van a saját teste felett rendelkezni! Az erőszakos cselekményeknek meg kell szűnniük, ez csak akkor következik be, ha mindenki tesz ellene.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Szívfacsaró! Szörnyen megrázó vallomást tett Vajna Timi a közös babáról – ezt senki sem sejthette mostanáig….annyira sajnáljuk…

Vajna Tímea nem sokkal a férje halála előtt adott egy interjút Los Angelesben, amelyben őszintén …