A részeges apa rátámadt az anyára – pár perccel később feláldozza magát a gyerekek miatt

A történetünkben szereplő háromgyermekes édesanya Martha McClure az Egyesült Államok Montana államában lakik. A Today szerint 20 éven keresztül főállású édesanya volt.

Egyik nap Martha volt férje jelent meg a lakásnál és azt mondta, elviszi a három gyereket. Az akkori barátnője is vele volt és mindketten láthatóan részegek voltak. Alig álltak a lábukon.

Martha a gyermekek érdekében igyekezett intézkedni, nem akarta hogy részeges családtagokkal kelljen tölteni a napjukat.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

Megijed a részeges férfitól de mégsem engedte őt be a lakásba. Vitatkozni kezdtek, Marthe elmondása szerint talán három-négy percig. Aztán ebből a vitából perceken belül rémálom lett.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

A férfi kiment a ház udvarára, megfogott egy biciklit és betörte vele az ablakot. Martha megpróbálta visszatartani őt, de ekkor a barátnő jól arcul vágta őt. Martha elájult és a földön feküdt amikor a férfi még jó néhányszor arcon ütötte őt.

Ezután a férfi és barátnője elmenekültek a helyszínről.

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

A szomszéd sietett Martha segítségére, az édesanya igyekezett eltakarni összetört arcát, hogy a gyerekek ne lássák.

-A gyerekek nem tudták, mi történt, igyekeztünk őket távol tartani az egésztől, mondt Martha a Today -nek, majd hozzátette:

-Nem akarom, hogy az otthonom félelmetes hely legyen, ahol szörnyű dolgok történnek. A gyerekeknek ez egy biztonságos otthon.

Megérkezett a rendőrség és a mentők is, majd Marthát bevitték a kórházba ahol sürgősségi ellátásban részesítették és egy műtéten is átesett.

Még ma is vannak fájdalmai és a szemével is problémák vannak, de büszke arra mit tett.

-A gyerekek a legfontosabbak a számomra. Én vagyok az, akiben megbíznak és én mindent megteszek értük. Tudtam, hogy a volt férjem bántani fog? Tudtam. Reméltem, hogy talán mégsem? Igen, reméltem. Még egyszer megtenném azt, amit tettem? Igen!

Gofundme / Martha McClure

Gofundme / Martha McClure

Marthának köszönhetően a gyerekeknek semmi bajuk nem lett. Minden elismerésünk és dicséretünk az övé, kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy mások is olvashassák.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Ez a növény kell minden nőnek. A felpuffadt beleket kipucolja, a stresszt és a herpeszt el lehet felejteni

Akár a te konyhában is lehet ilyen. Az orvosi citromfű az erkélyek és a kiskertek …