A kutya állandóan a háztetőn ül – most a tulajdonosok írtak egy levelet amiben elmondják miért

Sokan egyetértenek velünk abban, hogy a kutyák fantasztikus lények. Az emberekhez hasonlóan ők is különbözőek, és Huckleberry a kutya is jó példa erre.

Ez a kutya első látásra olyan, mint bármely más kutya. Van viszont egy furcsa szokása ami világszerte sok érdeklődőt vonz, írta a Mirror.

Reddit

Reddit

Mindennél jobban szeret a háztetőn ülni és onnan szemlélni az arra haladó embereket és gyönyörködni a kilátásban.

Ennek köszönhetően viszont nagyon sokan negatív megjegyzéseket tettek a kutyára. Többen is bekopogtattak a házba, hogy figyelmeztessék a tulajdonost a tetőn ülő kutyára. Sokan a rendőrséget is felhívták.

Ez olyan sokszor előfordult már, hogy a kutya gazdája úgy döntött, egy üzenetet rak ki a környékre. Ebben a kis üzenetben a gazda leírja, pontosan tudja hogy kutyája a tetőn ül. Azt is beleírta, hogy figyelik a kutyát, nehogy baja essen.

Reddit

Reddit

A család ezt írta a papírra:

“Huckleberry igazán rászolgált a nevére, imád felmászni a tetőre. Viszont soha nem hagyjuk, hogy felmenjen oda, ha nem vagyunk otthon. Nem is ugrik le csak akkor, ha lecsalogatjuk őt étellel vagy labdával.

Nagyon köszönjük, hogy aggódik, de kérem ne kopogtasson. Tudjuk, hogy ott van fent. De nyugodtan készítsen róla képet és ossza meg a világgal.”

Reddit

Reddit

Idővel Huckleberry nagyon híres kutya lett a környéken viselkedésének köszönhetően. A gazdái nem is rejtették véka alá, hogy kutyájuk ideje nagy részét a tetőn tölti. Sőt, még egy saját hashtag-et is készítettek a kutyának: #hucktheroofdog, ami azt jelenti: Huck a tetőkutya.

Reddit

Reddit

Láttál már ehhez hasonlót? Kérjük oszd meg velünk ezt a Facebook-on a megjegyzések rovatban.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Ez a növény kell minden nőnek. A felpuffadt beleket kipucolja, a stresszt és a herpeszt el lehet felejteni

Akár a te konyhában is lehet ilyen. Az orvosi citromfű az erkélyek és a kiskertek …