Egy macho férfi ül a kisfia mellett a repülőn – mikor a kisfiú elalszik az anya lefényképezi

Nem könnyű gyerekekkel utazni. Sokszor nem értik, mi fog történni, sokat nyugtalankodnak és sírnak. Ugrálnak az üléseken, kiabálnak vagy mindent levernek. A szülők pedig idegeskednek és félnek attól, mit szól majd a légiutas kísérő.

Mikor felszáll egy gyerek a repülőre, a legtöbb utas jelzi, hogy nem akar mellé ülni.

Egy hölgy szeretett volna megosztani egy történetet arról az útról amit fiával együtt tett meg. A hölgy leírja, milyen volt az, amikor látta hogy a repülőgépen fia egy izmos macho kinézetű férfi mellett kapott helyet.

Viszont egy nagyon fontos dolgot is megtanult ezen az úton, ami mindannyiunk számára fontos lehet.

Ezt írta a hölgy:

456148558_9bc5139863_z

“A Westjet 1221-es számú járatán utaztunk, Fort Lauderdale-ből 21.30 kor indultunk (tegnap éjjel érkeztünk meg Torontóba). Egy olyan gyerekkel utaztunk, aki csak egy héttel azelőtt utazott először repülőn.

Mikor megláttalak, egy nagy macho kinézetű, valószínűleg a 20-as éveiben lévő férfit, azt hittem mérges leszel mert nem akarod majd, hogy egy kis gyerek üljön melléd. De nagyon tévedtem és hálás vagyok.

Be kellett kapcsolni a biztonsági övet mert a szél nagyon rázta a gépet. Ez azt jelentette, hogy fiamnak melletted kellett ülve maradnia, ahelyett hogy velem vagy a nagyapja térdén ült volna.

Nem tudom hogy hívnak de nagyon köszönöm, hogy ahányszor leesett a takarója, Te felvetted. Köszönöm, hogy az olvasó lámpádat a másik irányba fordítottad, hogy a fiam tudjon aludni a széken.

Köszönöm hogy beszéltél hozzá amikor nem is vártuk el, kedves voltál hozzá és megkínáltad őt cukorkával és rágóval is. Köszönöm hogy a kis lábait melletted ki tudta nyújtani. És köszönöm, hogy segítettél vinni a kézipoggyászunkat így mi a fiúval tudtunk foglalkozni.

A fiam általában nagyon udvarias én pedig aggódtam az utazás miatt ez alkalommal. Ez a kisfiú egyszer majd felnő és reméljük olyan kedves lesz, mint Te. Ezekből az egyszerű dolgokból sokkal többet tanul, mint gondolnánk. Nagyon köszönöm, hogy ezen az úton tanulhattam tőled és láttam milyen az az emberség és együttérzés.

Szeretettel,

Egy aggódó anyuka”

Miután az édesanya feltette ezt a bejegyzést, nagyon sokan osztották meg igen rövid idő alatt. A fiatal férfiről kiderült, hogy Ali Hyseni volt aki elolvasta az anyuka bejegyzését és nagyon meghatódott. Azt írta a férfi, hogy a kedvességet és az együttérzést nagypapájától tanulta.

Az édesanya egy nagyon fontos dolgot tanult meg: soha ne ítélkezz a külső alapján. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy más is olvashassa ezt az üzenetet.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Szívfacsaró! Szörnyen megrázó vallomást tett Vajna Timi a közös babáról – ezt senki sem sejthette mostanáig….annyira sajnáljuk…

Vajna Tímea nem sokkal a férje halála előtt adott egy interjút Los Angelesben, amelyben őszintén …