7 nyomós ok, amiért a nő úgy otthagyja társát, mint kutya a sz’arát!

Elnézést kérünk a csúnya kifejezésért, amit a címben használtunk, de így szól a közmondás!

Nem mindig derül ki, hogy egy nő miért hagyja ott a férfit akit szeretett. A férfiak számára nem mindig világos, hogy miért hagyták ott őket. Nemcsak a legsúlyosabb okok állhatnak a háttérben, mint például a megcsalás. Igaz, hogy olyan nők is léteznek, akik még ilyen esetben sem hagyják el társukat, hanem új esélyt adnak. Máskor pedig egy apróságért is képesek feladni a kapcsolatukat. Szóval nehéz kitalálni, hogy igazából mi van a nők fejében, de ebben a cikkben megpróbáltunk összegyűjteni néhány nyomós okot, amiért a nők képesek elhagyni társukat:

1. Ha egyedül érzi magát

A nő mindig biztonságban kell érezze magát, fontos, hogy legyen mellette valaki, akire számíthat. Ha nincs mellette egy olyan ember, aki támogatja, akkor nem érzi szükségét a kapcsolatnak. A nőnek szüksége van szeretetre, egy boldog kapcsolatban úgy érzi, hogy a férfi az élete értelem, és ezt fordítva is “elvárja”. Ha nem viszonozzák a szerelmét, a nők gyakran inkább kilépnek a kapcsolatból.

2. Ha nem értékelik

Egy nő kell hallja azt, hogy okos, szép, ügyes, talpraesett stb. A nőnek fontos az, hogy a párja tisztelje, szeresse, és nagyra tartsa. Sőt, mindezeknek hangot is adjon. Egy nő számára fontosak az olyan apró odafigyelések is, mint pl. a mosogatás, porszívózás. Ha tele van piszkos tányérral a kagyló, és a férfi magától elmossa azokat, akkor a nő úgy értékeli, hogy szereti, és figyelmes élete párja. Ilyen egyszerűen működnek a nők.

3. Ha jelentős változás van az életében

Egy nő akkor tud hatékony lenni, ha érzi a párja támogatását. Ha pl. munkahelyi válságban van, de érzi, hogy ott áll a párja mellette, és mindenben segíti akkor gyorsan talál megoldást a probléma megoldására. Ha egyedül érzi magát a problémával, akkor lehetséges, hogy előbb-utóbb tovább áll.

4. Ha egy férfi túlságosan kiszámítható

A férfiak szeretik a kényelmes rutint, a nők szeretik, ha történik valami, változatos az élet. Olyan partnerre van szükségük, akkor meglepetéseket tartogat számukra, és izgalmassá varázsolja a szürke hétköznapokat is.

5. Ha a férfi nincs jelen

Egy nőnek szüksége van arra, hogy minél több minőségi időt töltsön élete párjával.

6. Túl éretlen vagy hozzá!

Akárcsak a férfiak, akik a nőben az édesanyjukat keresik, a nők a férfiakban az apjukat keresik. Ezért a nők nem szeretik az olyan férfiakat, akik éretlenül viselkednek. Talán egy darabig így is működni fog a kapcsolat, de egy idő után elhagy.

7. Nem keresel elég pénzt!

Elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, de egy nő számára nem ésszerű, hogy letelepedjen egy olyan férmi mellett, aki erősebb nem létére nem képes legalább annyi pénzt keresni, mint ő, a gyengébb nem. Hogy mennyi az elég, az minden nőnél változó.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …