A haláltól megmentették meg a kóbor cicust és bevitték a kórházba – három évvel később megdöbbentő látogatót kap

Három évvel ezelőtt Connecticut államban találtak egy kóbor fiú cicust egy parkolóban. Nagyon ki volt éhezve és a mellső lábán jó nagy seb éktelenkedett.

Egy ismeretlen hívta fel a Noah’s Ark nevű állatmenhelyet és elmondta, hogy talált egy kóbor cicát. A munkatársak azonnal a helyszínre siettek.

The Dodo

The Dodo

-Mikor megtaláltuk, csupán 3 kg volt, mondta Rachel Keyes kórházi asszisztens. Alaposan megvizsgáltuk őt, hogy a lehető legjobb kezelést kapja.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a macska vérszegény és veseproblémája is van. Az egész kórházi személyzet nagyon örült, mikor látták, hogy a kis cicus egyre jobban érzi magát.

The Dodo

The Dodo

Billie-nek nevezték el, és úgy döntöttek ő lesz az állatkórház jelképe. A kórház lett a cica otthona is.

-Nagyon otthonosan érzi itt magát, mindenhová be tud menni, sokat is sétál is meg is találta a helyét a recepció mellett, mondta Rachel.

The Dodo

The Dodo

A munkatársak gondoskodásának köszönhetően a 16 éves cica meggyógyult. Az ott dolgozók nagy családjának tagja lett és szeretett mindenkit üdvözölni a recepción.

The Dodo

The Dodo

Egyik nap azonban az egész kórház meglepődött azon, ami történt. Egy édesapa jött be az állatkórházba kislányával. Mikor meglátták a recepció közelében Billy-t azt mondták, nagyon hasonlít arra a cicára, aki elkóborolt tőlük.

Batuffolo volt a neve de általában csak Tuffo-nak hívták. Miközben a férfi a recepcióssal beszélgetett, Billy olyat tett, ami egyáltalán nem volt jellemző rá.

-Billy felismerte őket és azonnal odaugrott hozzájuk, még soha nem láttam, hogy ilyet tett volna. Még soha nem ugrott valakinek a karjaiba.

Facebook/Mici-Fanciers-Association

Facebook/Mici-Fanciers-Association

A recepciós ekkor kérdéseket tett fel macskájuk viselkedésével kapcsolatban, hogy megtudja, Billy tényleg az ő macskájuk-e. A cica ugyanis elég különös módon issza a vizet, először a mancsát vizezi be és onnan nyalogatja azt le.

Tuffo így szokott csinálni.

A család azon a délután még egyszer visszajött, elhozták saját macskájukat aki néhány évvel azelőtt eltűnt de megtalálták őt. Ő volt Billy testvére, a két macska azonnal felismerte egymást.

Facebook/Mici-Fanciers-Association

Facebook/Mici-Fanciers-Association

Néhány nappal később a család elvitte Billyt is, aki így végre ismét együtt lehetett velük, hosszú évek után.

A kórház dolgozói nagyon örültek, hogy a cica végre hazakerült és tartják a kapcsolatot a családdal.

A cica meggyógyult és a kórház dolgozóinak köszönhetően visszakerült azokhoz az emberekhez, akik továbbra is szeretően gondoskodnak majd róla.

Facebook/Mici-Fanciers-Association

Facebook/Mici-Fanciers-Association

-Sajnáljuk,hogy Billy már nincs nálunk de jó, hogy megtalálta a helyét. Jól érzi magát a családnál, és be is illeszkedett közéjük, mondta Rachel.

Nehéz azt gondolni, hogy ebben nem volt benne a sors keze és jó látni, hogy ezt a cicát ilyen sokan szeretik.

Az állatok annyi szeretetet tudnak adni – kérjük oszd meg a történetet, ha egyetértesz ezzel!

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …