A nővér elaludt a fodrásznál – most tettek közzé róla egy titkos képet hogy munkája előtt tisztelegjenek

Az orvosok, ápolónők és a kórház más dolgozói sok időt és energiát fektetnek abba, hogy mi egészségesek maradjuk. Nagyon sok a dolguk és sok ember úgy gondolja, hogy gyakrabban tiszteleghetnénk munkájuk előtt.

Ashley Bollings fodrász három gyermek édesanyja, az egyik vendége ápolónő. Mikor ez a hölgy a múlt héten elaludt a fodrász székben, Ashely lefényképezte őt, illetve a lábait és a cipőjét, ahogy fel vannak rakva egy székre. A képet feltette a Facebook-ra.

Hogy miért készített Ashley fotót pont a cipőjéről? Nem volt koszos, vagy elnyűtt, – a fodrász a súlytól volt megdöbbenve, amit ezeknek a cipőknek szó szerint és átvitt értelemben cipelnie kell.

Ashely ezt írta a Facebook-on:

FACEBOOK/ASHLEY BOLLING

FACEBOOK/ASHLEY BOLLING

“Ma egy igazi “aha” élményem volt, mikor egy kimerült ápolónő haját vágtam le. Egész éjszaka dolgozott és eljött a szalonomba, mielőtt hazament pihenni.

Vett magának egy kis reggelit is mielőtt bejött hozzám. Ahogy elbóbiskolt a székben, a feje nekidőlt a hasamnak. És aztán hirtelen abbahagytam a hajvágást….

FACEBOOK/ASHLEY BOLLING

FACEBOOK/ASHLEY BOLLING

“Néztem a cipőjét és elgondolkodtam azon, hogy hány órán keresztül állt ebben a cipőben, mennyi ideje hordja őket. Vajon hány métert tettek meg ezek a cipők? Vajon miken kellett nekik szó szerint átmenniük? Könnyeken? Vércseppeken?

Különböző betegszobákból ki-be, vajon hány embert segített mielőtt azok gyógyultan elhagyták a kórházat? Vajon hányszor láttak a cipők szerencsés esetet, mikor valaki felépült egy halálos betegségből.

PIXABAY

PIXABAY

“Ma nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy gondoskodjak róla, miközben a lábai pihentek, mobil telefonja pedig az ölében feküdt.

Igaz, hogy csak egy óráról volt szó, de nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy egy ilyen keményen dolgozó, inspiráló hölgy járt nálam.

Igazán nagyon hálás vagyok az ő és kollégái munkájáért. Az ápolónők igazi hősök!

Milyen szép tisztelgés ez előttük, ha Ön is egyetért ezzel, kérjük ossza meg velünk véleményét!

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

Úgy néz ki,hogy legrosszabb esetben 12 évet fog Lajcsi kapni, és nem köt vádalkut

Nem kötött vádalkut Galambos Lajkos, akit így ha bűnösnek találnak 2-12 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetnek …