Ez az édesanya megpróbálta megenni az újszülött kisbabáját… alig tudtam megnézni a képeket!

Kismamának lenni nem könnyű feladat, és néha az anyák őrült dolgokra képesek. Azonban amit ez a 24 éves fiatal anyuka tett gyermekével, az tényleg óriási őrültség…

A 24 éves, kínai Li Zhenghua kilenc hónapos terhes volt, amikor kórházba szállították. Családja boldogan várta a csodálatos eseményt, hogy a kisbaba megszülessen. A fiatal anyuka gyorsan világra is hozta az újszülött kisbabát, és a kórházban dolgozó ápolónők kedvesek voltak, és a lehetőségekhez képest, próbáltak egy hangulatos helyet biztosítani az újszülött csecsemőnek és a kismamának.

Úgy történik, hogy a történet happy enddel végződött, azonban hirtelen valami megmagyarázatlan dolog vette kezdetét.

Az egyik nővér bement a 24 éves édesanyához, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e, de horrorisztikus látvány fogadta. A fiatal édesanya megpróbálta megenni az újszülött kisbabát. Pontosabban véresre harapta a kisbaba karját. Annyira mély sebeket okozott, hogy szinte kettéharapta a kisbaba karját.

A nőver hirtelen azt sem tudta, hogy mit tegyen. A kisbaba karja véres volt, a nő pedig annyira erősen beszorította a fogai közé, hogy egyedül nem tudta kiszabadítani. Ezt követően riasztotta az orvosokat, akik azonnal erős nyugtatót adtak az édesanyának, majd nagy nehezen szétfeszítették az állkapcsát.

A kórház személyzete sokkot kapott a látványtól. Senki sem tudta elhinni, hogy amit lát, az valóság. A babát azonnal a sürgősségi osztályra szállították, hogy megállítsák az erős vérzést, és kezelni tudják a mély sebeket, hogy ne fertőzzön meg.

Az édesanyát ideiglenesen elválasztották gyermekétől, az orvosok remélik, hogy a kisbaba hamarosan felépül és nem lesz semmilyen maradványa a károsodásnak. Függetlenül attól, hogy a gyermeknek van igazi édesanyja, megkérdőjelezhető, hogy visszakapja vagy sem.

Ez a történet nyomasztó és ijesztő egyben. Azt hittem, hogy ilyen dolgok csak az állatvilágban fordulhat elő. De ezek szerint tévedtem. Nektek mi a véleményetek?

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …