A buszsofőr két pici gyereket lát egyedül sétálni az utcán -azonnal tudja hogy itt valami nincs rendben

Jeannie Mitchell, a buszsofőr számára ez egy teljesen átlagos nap volt. Meglátott azonban két gyermeket egyedül sétálni az utcán.

A kislány, körülbelül öt éves lehetett, együtt sétált az utcán a kistestvérével, aki nem volt több egy évesnél. Fogták egymás kezét és úgy tűnt, eltévedtek. Jeannie, akinek szintén vannak gyerekei, azonnal tudta, hogy valami történt mikor meglátta a két kicsit.

Megállt az autóbusszal a járda mellett és megkérdezte a gyerekeket, hová mennek. A kislány csak mutogatott mindenféle irányba, teljesen egyértelmű volt, hogy eltévedtek. Azt sem tudta, hová mennek vagy hogyan jutnak vissza oda, ahonnan elindultak.

1-26

YOUTUBE

Jeannie leállította a busz, kiszállt és odament a két gyerekhez, hogy beszéljen velük. Megnyerte a gyerekek bizalmát, majd sikerült őket meggyőznie arról, hogy szálljanak fel vele a buszra.

Ezután felvette a kapcsolatot a rendőrséggel. Ezután nem sokára kiderült, hogy a két kicsi megszökött a bébiszitter elől, micsoda kis gézengúzok!

Egy családtag háza felé igyekeztek, de útközben eltévedtek. Ezután értesítették a gyerekek édesanyját, aki boldog volt, hogy a gyerekeknek semmi baja nem történt.

2-21

YOUTUBE

Jeanni pontosan tudta, mit érezhetett az édesanya mert vele is történt hasonló dolog. Az ő kisfia is eltűnt egyszer otthonról és 12 órán keresztül nem is tudták, hol van. Végül is valaki megtalálta őt és bevitte a rendőrségre. Az a fél nap valószínűleg egy örökkévalóságnak tűnt számára.

3-16

YOUTUBE

Szerencsére jól végződött minkét történet. Jeannie anyai ösztönének köszönhetően a két kisgyermeket visszavitték a családhoz. Nem is tudjuk, mi történt volna velük, ha Jeannie nem áll meg akkor.

Forrás

Szólj hozzá!

Ezt olvastad már?

17 makacs háztulajdonos, aki nem volt hajlandó elköltözni, a következményekkel viszont senki sem számolt

Vannak önfejű emberek, akik annyira csökönyösek, hogy semmi áron nem hajlandóak elveikből engedni. Szó sem …